Calendar

  CP by PSD TO HTML

Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRRE) njofton të gjitha palët e interesuara se ka vendosur në diskutim publik Shqyrtimin periodik të vlerave hyrëse për periudhen e dytë rregullative (2018 – 2022). Ky shqyrtim i vlerave hyrëse për periudhën e dytë rregullative (2018 – 2022) përfshijnë: Raportin konsultativ për WACC (Mesatarja e Ponderuar e Kostos së Kapitalit), Raportin konsultativ për jetëgjatësinë e aseteve dhe Raportin konsultativ për caqet për reduktimin e humbjeve.
ZRRE fton të gjitha palët që komentet e tyre për këtë rregull t’i dërgojnë deri me 18 korrik, 2017 në adresën elektronike: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..

RocketTheme Joomla Templates