Calendar

  CP by PSD TO HTML

Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRRE) njofton të gjitha palët e interesuara se ka vendosur në diskutim publik draftin e Rregullës për përgatitjen e bilanceve energjetike. Qëllimi i përgatitjes së kësaj rregulle është që të përcaktohen parimet, procedurat dhe metodologjitë për përgatitjen e Bilanceve të Energjisë Elektrike dhe Energjisë Termike.

Komentet për Rregullën mund të dërgohen deri me 14 qershor 2018, në adresën e postës elektronike: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose në adresën e postës së rregullt:
Zyra e Rregullatorit për Energji, Rr. Dervish Rozhaja, Nr.12 Prishtinë 10000.

Draft Rregullat për përgatitjen e bilanceve energjetike

RocketTheme Joomla Templates