Calendar

  CP by PSD TO HTML

Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRRE) njofton të gjitha palët e interesuara se ka vendosur në konsultim publik Draft/Rregullën për lëshimin e Certifikatës së Origjinës. Qëllimi I hartimit të kësaj rregulle është, krijimi i procedurës për lëshimin e Certifikatës së Origjinës për prodhimin e energjisë bazuar në BRE, për të siguruar lëshimin, transferimin dhe anulimin elektronik të garancive të origjinës si dhe për të siguruar  se janë të sakta, besueshme dhe të pa-falsifikuara.

Komentet për Rregullën mund të dërgohen deri 11 shtator 2018, në adresën elektronike: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose në adresën e postës së rregullt: Zyra e Rregullatorit për Energji, Rruga “Dërvish Rozhaja”, nr. 12 1000 Prishtinë.

Draft –Rregulla për Lëshimin e Certifikatës së Origjinës për Prodhimin e Energjisë bazuar në Burimet e Ripërtritshme të Energjisë

RocketTheme Joomla Templates