Calendar

  CP by PSD TO HTML

Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRRE) njofton të gjitha palët e interesuara se ka vendosur në diskutim publik draft Dokumentin për Vendosjen e Obligimit të Shërbimit Publik për Siguri të Furnizimit. Ky dokument  përshkruan Kriteret për matjen e sigurisë së furnizimit me energji elektrike, Procesin për vlerësimin e vendosjes së obligimit të shërbimit publik dhe Taksën për Sigurinë e Furnizimit mbi furnizuesit. ZRRE fton të gjitha palët që komentet e tyre për këtë dokument t’i dërgojnë deri me 21 shkurt 2019 në adresën elektronike  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..

Vendosja e Obligimit të Shërbimit Publik për Siguri të Furnizimit

 

RocketTheme Joomla Templates