Calendar

  CP by PSD TO HTML

Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRRE) ka vënë në diskutim publik Raportin Rregullativ për Përcaktimin e të Hyrave të Lejuara per sezonin 2018/2019 të Ngrohtores së qytetit Termokos SH.A..
ZRRE fton të gjitha palët e interesuara që komentet e tyre në lidhje me Raportin dhe vlerësimet e ZRRE, t’i dërgojnë deri me 27 shtator 2018, në adresën elektronike Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. , me titull, “Komente në Raportin Rregullativ për Përcaktimin e të Hyrave të Lejuara për Ngrohtoren e qytetit Termokos SH.A. për sezonin 2018/2019”.

Raporti Rregullativ

RocketTheme Joomla Templates