Calendar

  CP by PSD TO HTML

Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRRE) ka vënë në diskutim publik Raportin Rregullativ për Përcaktimin e të Hyrave të Lejuara për sezonin 2019/2020 të Ngrohtores së qytetit Termokos SH.A.
ZRRE fton të gjitha palët e interesuara që komentet e tyre në lidhje me Raportin dhe vlerësimet e ZRRE, t’i dërgojnë deri me 4 tetor 2019, në adresën elektronike Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. , me titull, “Komente në Raportin Rregullativ për Përcaktimin e të Hyrave të Lejuara për Ngrohtoren e qytetit Termokos SH.A. për sezonin 2019/2020”.

Raporti Rregullativ

RocketTheme Joomla Templates