Calendar

  CP by PSD TO HTML

Kontakti

 

Zyra e Rregullatorit për Energji
Rruga: Dervish Rozhaja nr. 12
Prishtinë 1000, Kosovë
Tel:  +381 (0) 38 247 615
Fax: +381 (0) 38 247 620
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Web: www.ero-ks.org

Për Konsumatorë:

Tel:  +381 (38) 247  615  lok. 116
Fax: +381 (0) 38 247 620
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Për çështje Ligjore dhe Licencim:

Tel:  +381 (38) 247  615  lok. 114, 118, 117
Fax: +381 (0) 38 247 620
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Për çështje Ligjore dhe BRE/Autorizim/Tenderim:

Tel:  +381 (38) 247  615  lok. 114, 117, 118
Fax: +381 (0) 38 247 620
Email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

RocketTheme Joomla Templates