Calendar

  CP by PSD TO HTML

Aplikacionet

Aplikacion për Licencim të Import / Eksport dhe Transit të Energjisë

Aplikacion për Licencim të Prodhimit (transfer dhe vazhdim licence) të Energjisë

Aplikacion për Licencim të Operatorit të Sistemit të Transmisionit (transfer dhe vazhdim licence) të Energjisë

Aplikacion për Licencim të Operatorit të Sistemit të Shpërndarjes (transfer dhe vazhdim licence) së Energjisë

Aplikacion për Licencim të Furnizimit Publik (transfer dhe vazhdim licence) me Energji

Aplikacion për Licencim për Furnizim me Energji

Aplikacion për Licencim të Operatorit të Tregut (transfer dhe vazhdim licence) të Energjisë

 

 

Për çdo informatë për çështje ligjore dhe të licencimit kontaktoni:
038 247 615 ext. 114 ose 118 ose 117

 

 

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

RocketTheme Joomla Templates