Calendar

  CP by PSD TO HTML

Aplikacion për Furnizim me shumicë (Tregtim) të Energjisë (transfer dhe vazhdim licence)_2017.

Aplikacion për Prodhim të Energjisë (transfer & vazhdim licence)_2017.

Aplikacion për Licencim të Operatorit të Sistemit të Transmisionit (transfer dhe vazhdim licence) të Energjisë

Aplikacion për Licencim të Operatorit të Sistemit të Shpërndarjes (transfer dhe vazhdim licence) së Energjisë

Aplikacion për Licencim të Furnizimit Publik (transfer dhe vazhdim licence) me Energji

Aplikacion për Furnizim me energji (transfer & vazhdim licence)_2017.

Aplikacion për Licencim të Operatorit të Tregut (transfer dhe vazhdim licence) të Energjisë

Për çdo informatë për çështje ligjore dhe të licencimit kontaktoni:
038 247 615 ext. 114 ose 118 ose 117

 

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

RocketTheme Joomla Templates