Skip to main content
Lajmrimi për mbajtjen e seances se ardhëshme të Bordit të ZRRE

Bordi i ZRRE do të mbajë seancën e VII për këtë vit   

Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRRE) do të mbajë seancën e shtatë (VII) me radhë për këtë vit.

Seanca është planifikuar të mbahet me 30 shtator 2020, prej orës 09:30, në zyrat e ZRRE.

Për shkak të situatës pandemike dhe masave për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19, seanca do të mbahet pa prezencën e mediave.

Pas seancës, mediat dhe publiku do të informohen me vendimet e Bordit të ZRRE nëpërmjet komunikatës që do publikohet.

ZRRE falënderon të gjitha palët për mirëkuptim.

 

RENDI I DITËS