Skip to main content
 • Seanca
  Eshtë mbajtur seanca e dytë e Bordit të ZRRE për vitin 2021

  Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRRE), me 4 tetor 2021, ka mbajtur seancën e tij të dytë (II) për këtë vit.

 • Seanca e ardheshme e Bordit
  Lajmërim për mbajtjen e seancës së tretë të Bordit të ZRRE

  Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji ka paraparë të mbajë seancën e tij të tretë (III) me radhë për këtë vit.  Seanca do të mbahet të enjten, me 7 tetor 2021, prej orës 10:00, në zyrat e ZRRE.

 • Raporti vjetor 2020 para kuvendit
  Raportimi i Bordit të ZRRE para Komisionit Parlamentar

  Kryesuesi i Bordit të Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRRE), Z. Ymer Fejzullahu, me ftesë të Komisionit Parlamentar për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti ka paraqitur para deputetëve Raportin vjetor të ZRRE për vitin 2020.

  Raportimi i ZRRE para Komisionit Parlamentar bëhet çdo vit, në përputhje me kërkesat ligjore që dalin nga Ligji për Rregullatorin e Energjisë ( Ligji nr. 05/L-084).

 • seanca e ardheshme
  Lajmërim për mbajtjen e seancës së dytë, me radhë për këtë vit, të Bordit të ZRRE

  Bordi i ZRRE ka paraparë të mbajë seancën e e tij të dytë me radhë për këtë vit.  Seanca do të mbahet të hënën, me 4 tetor 2021, prej orës 10:00, në zyrat e ZRRE.

  Për shkak të situatës së shkaktuar nga virusi COVID 19, ZRRE njofton të gjitha palët e interesuara se seanca do të transmetohet drejtpërdrejt përmes profilit të ZRRE në facebook dhe kërkon nga të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje që të respektojnë masat e vendosura nga Qeveria e Kosovës për mbajtjen e organizimeve publike.

 • shpallje
  SHPALLJE E INTERESIT PËR MARRJE ME QIRA TË NJË OBJEKTI

  Zyra e Rregullatorit të Energjisë, është në kërkim të një objekti me qira për vendosjen e punonjësve të saj për ushtrimin e veprimtarisë së përcaktuar me legjislacionin në fuqi. Për këtë qëllim, kërkojmë një objekt të destinuar për veprimtari administrative dhe i përgatitur me infrastrukturën përcjellëse.