Skip to main content
seanca e Bordit

Lajmërim për mbajtjen e seancës së katërt (IV) të Bordit të ZRRE

Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji ka paraparë të mbajë seancën e tij të katërtë (IV) me radhë për këtë vit.  Seanca do të mbahet të premten, me 15 tetor 2021, prej orës 14:00, në zyrat e ZRRE.

ZRRE njofton se për shkak të situatës së shkaktuar nga virusi COVID 19, seanca do të transmetohet drejtpërdrejt përmes profilit në facebook dhe kërkon nga të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje që të respektojnë masat e vendosura nga Qeveria e Kosovës për mbajtjen e organizimeve publike.

Pas seancës, mediat dhe publiku do të informohen me vendimet e Bordit të ZRRE gjithashtu edhe nëpërmjet komunikatës dhe vendimeve formale që do të bëhen publike në faqen zyrtare të ZRRE www.ero-ks.org .

RENDI i DITES