Skip to main content
NJOFTIM PER SEANCEN E X 2020

Njoftim për seancën e X të Bordit të ZRRE

Bordi i Rregullatorit për Energji ka paraparë të mbajë seancën e dhjetë (X) me radhë për këtë vit.

Seanca mbahet të enjten, me 10 dhjetor 2020, duke filluar nga ora 09:00, në zyrat e ZRRE.

Për shkak të situatës pandemike dhe masave për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19, seanca do të mbahet pa prezencën e mediave dhe publikut.

Pas seancës, të gjitha palët do të informohen me vendimet e Bordit të ZRRE nëpërmjet komunikatës që do të publikohet.

ZRRE falënderon të gjitha palët për mirëkuptim.

RENDI I DITES