Skip to main content
Seanca e ardheshme e Bordit

Sot do të mbahet seanca e nëntë (IX) e Bordit të ZRRE për këtë vit

Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji sot do të mbajë seancën e tij të nëntë (IX) me radhë për këtë vit.  Seanca do të mbahet prej orës 14:00, në zyrat e ZRRE.

Seanca e Bordit përveç që është e hapur për publikun, po ashtu do të transmetohet drejtpërdrejt përmes profilit në facebook dhe pas seancës, mediat dhe publiku, do të informohen me vendimet e Bordit gjithashtu edhe nëpërmjet komunikatës dhe vendimeve formale që do të bëhen publike në faqen zyrtare të ZRRE www.ero-ks.org .

RENDI I DITES