Skip to main content
03.23.2023

NOFTIM MBI SHTYRJEN E MBLEDHJES SË TRETË TË BORDIT TË ZRRE-së

Njoftojmë se mbledhja e paraparë që të zhvillohet ditën e enjte, datë 30.03.2023, ora 10:00, e Bordit të ZRRE-së, do të shtyhet për në ora 15:00. Kjo shtyrje bëhet me arsyen se Bordi i ZRRE-së është ftuar nga Komisioni Parlamentar  për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti për të diskutuar Planin e Përformancës së ZRRE-së për vitin 2023.