Skip to main content
 • Nenshkrimi i marreveshjes
  Nënshkruhet marrëveshja mbi bashkëpunimin në tregjet e energjisë elektrike Shqipëri – Kosovë

  Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRRE), Enti Rregullator i Energjisë së Shqipërisë (ERE), dhe operatorët e sistemeve të transmetimit të Shqipërisë  dhe Kosovës (OST dhe KOSTT) të mbështetur nga USAID kanë nënshkruar dje, me 21 tetor 2021, në Tiranë, Marrëveshjen Kornizë të bashkëpunimit të tregjeve të energjisë elektrike.

 • Njoftim per Sencen e V te Bordit 2021
  Lajmërim për mbajtjen e seancës së pestë (V) të Bordit të ZRRE

  Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji do të mbajë seancën e tij të pestë (V) me radhë për këtë vit.  Seanca do të mbahet të mërkurën, me 27 tetor 2021, prej orës 10:00, në zyrat e ZRRE.

  ZRRE njofton se për shkak të situatës pandemike të shkaktuar nga virusi COVID 19, seanca do të transmetohet drejtpërdrejt përmes profilit në facebook dhe kërkon nga të gjithë të interesuarit për pjesëmarrje që të respektojnë masat e vendosura nga Qeveria e Kosovës për mbajtjen e organizimeve publike.

 • KfW takim
  Takim në mes ZRRE dhe KfW

  Përfaqësues të Bordit të Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRRE), janë takuar sot në një takim kurtuazie me përfaqësues të Bankës Gjermane për Zhvillim (KfW).

  Në takim janë diskutuar zhvillimet në sektorin e energjisë në Kosovë, me theks të veçantë ato që ndërlidhen me zhvillimin e projekteve të mbështetura nga KfW.

 • Seanca e IV per 2021
  Eshtë mbajtur Seanca e katërt e Bordit të ZRRE

  Në seancën e IV-të, të Bordit të Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRRE), të mbajtur me 15 tetor 2021,   nga Bordi është vendosur që të aprovohet kërkesa për Licencim të aktivitetit të prodhimit të energjisë elektrike nga turbinat e erës të kompanisë SOWI KOSOVO L.L.C. - Selac 1 në komunën e Mitrovicës në një kapacitet prej 34.47 MW.

 • shpallje
  HAPJA E PROCEDURËS SË TENDERIMIT PËR ZGJEDHJEN E FURNIZUESIT TË MUNDËSISË SË FUNDIT

  Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRRE) njofton të gjitha palët se ka shpallur Tenderin për zgjedhjen e Furnizuesit të Mundësisë së Fundit (FMF).