Skip to main content
 • 01.03.2023
  Njoftim!

  Kryesuesi i Bordit të Zyrës së Rregullatorit për Energji Ymer Fejzullahu ka pritur në takim përfaqësuesit e Bankës Gjermane për Zhvillim (KfW), me qëllim te informimit ne lidhje me bazën rregullative te eficiencës së energjisë.

 • 01.03.2023
  Njoftim!

  Kryesuesi i Bordit të Zyrës së Rregullatorit për Energji Ymer Fejzullahu ka pritur në takim Drejtorin e Sekretariatit të Energjisë, Artur Lorkowski dhe zv.drejtorin Dirk Buschle

 • 23.02.2023
  KOMUNIKATË

  Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRRE) ka mbajtur një takim publik me institucionet e sektorit të energjisë, zhvilluesit, bankat, shoqatat e biznesit, odat ekonomike dhe organizatat ndërkombëtare të zhvillimit për të shqyrtuar draft Rregullën për Prosumatorët me Burimet të Ripërtëritshme të Energjisë (Rregulla për Prosumatorët).

 • 16.02.2023
  KOMUNIKATË

  Publikimi i Raporteve Konsultative të Shqyrtimit Periodik për Periudhën e Tretë Rregullative

 • 13.02.2023
  Shpallje për pozita të lira!

  Analist per monitorim te tregut ne grupin e specialisteve te inxhinierise elektrike - Sistemi Informativ për Menaxhimin e Burimeve Njerëzore (rks-gov.net)

  Analist per structure tarifore - Sistemi Informativ për Menaxhimin e Burimeve Njerëzore (rks-gov.net)