Skip to main content
 • 25.01.2023
  Mbledhja e parë (I) e Bordit të ZRRE-së për vitin 2023

  Ju njoftojmë se me datë 27.01.2023, ora 10:00, do të mbahet Mbledhja e parë (I) e Bordit të ZRRE-së, sipas këtij rendi të ditës:

   

  RENDI I DITËS

   

   

   

   

 • 29.12.2022
  KOMUNIKATË

  Seanca e pesëmbëdhjete (XV) e Bordit të ZRRE

   

 • 28.12.2022
  Mbledhja e pesëmbëdhjetë (XV) e Bordit të ZRRE-së për vitin 2022

  Ju njoftojmë se me datë 29.12.2022, ora 09:00, do të mbahet Mbledhja e pesëmbëdhjetë (XV) e Bordit të ZRRE-së, sipas këtij rendi të ditës:

   

  RENDI I DITËS

   

   

   

   

   

 • 27.12.2022
  KOMUNIKATË

  Kosova dhe Shqipëria Finalizojnë Kornizën Rregullative për Lansimin e Bursës së Energjisë Elektrike - ALPEX

 • 22.12.2022
  Njoftim!

  Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRRE) njofton të gjitha palët se të martën, më 27 dhjetor 2022, duke filluar nga ora 12:00 në Hotelin “Four Points by Sheraton” në Prishtinë, do te mbajë mbledhjen e përbashkët me Entin Rregullator të Energjisë (ERE). Në këtë  mbledhje do të shqyrtohen Rregullat dhe Procedurat e Bursës Shqiptare të Energjisë Elektrike (ALPEX) dhe do të bëhet miratimi i tyre.