Skip to main content
 • 23.10.2023
  Njoftim

  Vizita e Komisionit Parlamentar Për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti në ZRRE

  Sot, më 23 tetor 2023, Anëtarë të Komisionit parlamentar për  Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti të udhëhequr nga kryetari i komisionit Z. Ferat Shala, kanë vizituar Zyrën e Rregullatorit për Energji (ZRRE).

 • 17.10.2023
  KOMUNIKATË

  Seanca e dhjetë (X) e Bordit të ZRRE

   

  Sot, më 17 tetor 2023, Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRRE) ka mbajtur seancën e dhjetë me radhë për ketë vit.

 • 13.10.2023
  Mbledhja e dhjetë (X) e Bordit të ZRRE-së për vitin 2023

  Ju informojmë se me datë 17.10. 2023, në ora 09:00, Bordi i ZRRE-së do te mbajë mbledhjen e dhjetë me radhë sipas rendit të ditës.

   

  RENDI I DITËS 

   

   

   

   

 • 22.09.2023
  KOMUNIKATË

  Seanca e nëntë (IX) e Bordit të ZRRE

   

  Sot, më 21 shtator 2023, Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRRE) ka mbajtur seancën e nëntë me radhë për ketë vit.

 • 22.09.2023
  Mbledhja e nëntë (IX) e Bordit të ZRRE-së për vitin 2023

  Ju informojmë se me datë 21.09. 2023, në ora 11:00, Bordi i ZRRE-së do te mbajë mbledhjen e nëntë me radhë sipas rendit të ditës.

   

  RENDI I DITËS