Skip to main content
 • zrre
  KONSULTIM PUBLIK

  Procedura për shkëmbimin dhe aktivizimin e rezervave për balancim të zonave rregulluese dhe bllokut AK dhe Metodologjia për rregullat për dimensionimin e FRR në Bllokun LFC AK

   

 • zrre
  Eshtë mbajtur seanca e VI për këtë vit e Bordit të Rregullatorit për Energji

  Sot , me 27 gusht, 2020, Bordi i Rregullatorit për Energji,  ka mbajtur seancën e tij të gjashtë (VI) me radhë për këtë vit.  

 • Njoftimi për seancën e VI
  Njoftimi për seancën e VI të Bordit të ZRRE

  Rregullatori për Energji (ZRRE) njofton të gjitha palët e interesuara se seanca e ardhshme e Bordit të ZRRE, e gjashta (VI) me radhë për këtë vit, është paraparë të mbahet të enjten me 27 gusht 2020, prej orës 9:30, në zyrat e ZRRE.
  Për shkak të situatës pandemike dhe masave për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19, seanca do të mbahet pa prezencën e mediave.

  Pas seancës, mediat dhe publiku do të informohen me vendimet e Bordit të ZRRE nëpërmjet komunikatës që do publikohet.

  ZRRE falënderon të gjitha palët për mirëkuptim.

   

 • Seanca V
  Është mbajtur seanca e V e Bordit të ZRRE

  Bordi i Rregullatorit për Energji,  ka mbajtur me 3 korrik seancën e tij të pestë (V) me radhë për këtë vit. 

 • Seanca
  Të premten, me 3 korrik 2020 , Bordi i ZRRE do të mbajë Seancën e tij të V

  Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRRE) njofton të gjitha palët e interesuara se seanca e ardhshme e Bordit të ZRRE, e pesta (V) me radhë për këtë vit, është paraparë të mbahet të premten me 3 korrik 2020, prej orës 10:00, në zyrat e ZRRE.

  Për shkak të situatës pandemike dhe masave për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19, seanca do të mbahet pa prezencën e mediave.

  Pas seancës, mediat dhe publiku do të informohen me vendimet e Bordit të ZRRE nëpërmjet komunikatës që do publikohet.

  ZRRE falënderon të gjitha palët për mirëkuptim.