Skip to main content
22.12.2022

Njoftim!

Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRRE) njofton të gjitha palët se të martën, më 27 dhjetor 2022, duke filluar nga ora 12:00 në Hotelin “Four Points by Sheraton” në Prishtinë, do te mbajë mbledhjen e përbashkët me Entin Rregullator të Energjisë (ERE). Në këtë  mbledhje do të shqyrtohen Rregullat dhe Procedurat e Bursës Shqiptare të Energjisë Elektrike (ALPEX) dhe do të bëhet miratimi i tyre. 

 

 

RENDI I DITËS