Calendar

  CP by PSD TO HTML

Rregullatori i Energjisë (ZRRE) njofton të gjitha palët e interesuar se ka vendosur ne diskutim publik draftin e Rregullës Standardet e Cilësisë të Shërbimit të Energjisë Elektrike.

Qëllimi i nxjerrjes së Rregullës për Cilësinë e Standardeve të Shërbimit të Energjisë Elektrike është të përcaktojë treguesit e cilësisë së shërbimit të energjisë elektrike për konsumatorët, lidhur me shërbimet e ofruara, furnizimin e pandërprerë të energjisë elektrike dhe cilësinë e tensionit.

ZRRE fton të gjitha palët e interesuara që komentet për Rregullën të dërgohen deri me 10 maj 2019, në adresën e postës elektronike: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. ose në adresën e postës së rregullt: Zyra e Rregullatorit për Energji, Rr. Dervish Rozhaja, Nr.12 Prishtinë 10000

 

Draft Rregulla për Standardet e Cilësisë të Shërbimit të Energjisë Elektrike

 

RocketTheme Joomla Templates