Skip to main content
Seanca e ardheshme

Njoftim për seancën e ardhëshme të Bordit të ZRRE

Bordi i Rregullatorit për Energji, ka paraparë të mbajë seancën e VIII me radhë për këtë vit.

Seanca mbahet të mërkurën, me 14 tetor 2020, duke filluar nga ora 10:00, në zyrat e ZRRE.

Për shkak të situatës pandemike dhe masave për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19, seanca do të mbahet pa prezencën e mediave dhe publikut.

Pas seancës, të gjitha palët do të informohen me vendimet e Bordit të ZRRE nëpërmjet komunikatës që do publikohet.

ZRRE falënderon të gjitha palët për mirëkuptim.

 RENDI I DITËS